Teremtorna

2019.01.16. 20:21

Győzelemmel ér fel a körmendi ezüst

Győzelemmel felérő ezüstéremmel tért haza a +45-ös korosztály számára kiírt zalaegerszegi teremtornáról az Öregedő Körmendiek focicsapata.

Tóth Gábor

Az ezüstérmes körmendi csapat

Fotó: Öregedő Körmendiek

A hagyományos – ezúttal nem decemberben, hanem januárban lebonyolított – Csarnok Kupán két csoportra bontva tíz +45-ös csapat kezdte meg a küzdelmeket. Köztük az Öregedő Körmendiek gárdája, valamint a a szombathelyi színeket képviselő Golden Gate Global Pénzügyi Tanácsadó Zrt. együttese – előbbiek szerepeltek jobban.

A körmendiek az ötösükből – három győzelemmel, egy döntetlennel – csoportgyőztesként léptek tovább, majd az egyenes kieséses szakaszt egy sima 3-0-s győzelemmel kezdték. Az elődöntőben éppen a Golden Gate együttesét verték ugyancsak 3-0-ra (a két csapat a csoportkörben is találkozott, akkor 2-1-re nyert a Körmend). A fináléban aztán a zalalövői Ostrom Gumiszervíz 2-0 arányban jobbnak bizonyult.

Az ezüstérmes körmendi csapat
Fotó: Öregedő Körmendiek

– Az elmúlt évektől eltérően ezúttal a tragikus hirtelenséggel elhunyt társunk, Buti Tibor nélkül keltünk útra – számolt be a részletekről Baranyai Sándor, az Öregedő Körmendiek csapatvezetője. – A hirtelen haláleset miatt szűk létszámmal csináltuk végig a tornát, így a döntőre már elfáradtunk. De egy győzelemmel felérő második helyet szereztünk meg. Az eredményhirdetésnél a szervezők is kiemelték csapatunk egységét, a küzdőszellemünket – és ők is megemlékeztek Tibiről. Tibiért is játszottunk, így az ezüstérmet átadtuk a családjának.

Az ezüstérmes csapat névsora: Horváth Csaba, Ekler József, Baranyai Sándor, Elekes Zoltán, Hevesi János, Rónafalvi Róbert, Tóth György. A torna legjobb játékosa Ekler József lett.

A Golden Gate Global Pénzügyi Tanácsadó Zrt. csapata (Nagy Gyula, Lukács Árpád, Németh László, Takács Kálmán, dr. Hajós György, Mihók Csaba, Gulyás József, Karda Zoltán, Keringer Zsolt) a harmadik helyen zárta a

tornát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában