Tanfolyam

2019.04.16. 13:34

Illusztris társaságnak tartott előadást Király Gábor Telkiben

Többszörös magyar válogatott labdarúgók is részt vettek az interaktív órán.

vaol.hu

Fotó: kiralygabor.eu

A Szombathelyi Haladás hálóőre, Király Gábor Telkiben tartott előadást a kapusedzők szerepéről. Illusztris társaság gyűlt össze az interaktív órára. Juhász Roland, Pintér Ádám, Torghelle Sándor, Vanczák Vilmos, vagy éppen Lipták Zoltán személyében többszörös magyar válogatott labdarúgók is jelen voltak a hallgatóság körében. A Haladás együtteséből Schimmer Szabolcs is részt vett az előadáson, de Dombi Tibor, és Kanta József neve is ismerős lehet azoknak is, akik nem követik annyira a magyar labdarúgást. Király a hivatalos weboldalán számolt be a részletekről:

- Labdarúgó A+B licences edzői tanfolyamon tartottam előadást hétfőn Telkiben, a téma a kapus és a kapusedzők szerepe volt. Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy ilyen illusztris társaságban a szakmáról beszélhettem, hiszen a teremben sokszoros válogatott és élvonalbeli labdarúgók sora ült. Leginkább arra helyeztem a hangsúlyt, hogy a kapusedzőnek milyen fontos szerepe lehet egy csapat életében és az edzői stáb munkáját miként tudja a leghatékonyabban segíteni. A játékosok nyelvén építettem fel az előadásomat, az ő gondolatvilágukhoz igazítottam a mondanivalómat. Interaktív előadás volt, amiben a tanfolyamon résztvevőknek kellett egy egy szituációban a megoldást megmondani – fogalmazott a 43 éves kapus.

" data-instgrm-version="12">

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Király Gábor (@kiralygabor1) által megosztott bejegyzés,

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában