Modern tánc

2019.04.01. 07:00

Táncsikereket hozott a tavaszi kupa a Dance Jamnek

Négy verseny, kiemelt arany minősítések és számos dobogós helyezés – összegezte a márciust Földesiné Németh Csilla, a Dance Jam vezetője.

VN

Kiválóan helytálltak a Dance Jam táncosai a Modern Tánccsoportok Magyarországi Szövetségének versenyén Fotó: VN/Dance Jam

A Modern Tánccsoportok Magyarországi Szövetségének ta­vaszi kupája volt a legjelentősebb, legnagyobb a versenyek sorában – számolt be Földesiné Németh Csilla. A júniusi nemzetközi versenyre gyűjthettek, gyűjtöttek pontokat a táncosok. – A harmadik osztályosok az Álomkór című koreográfiával a dobogó legfelső fokára állhattak – összegezte az edző. Itt három különdíjat is kiérdemeltek a táncosok. Sorolta még a kőszegi és a szombathelyi művészeti szemlén elért sikereiket is, valamint a győrszentiváni megmérettetést és sikereket.

Kiválóan helytálltak a Dance Jam táncosai a Modern Tánccsoportok
Magyarországi Szövetségének versenyén Fotó: VN/Dance Jam

– Fárasztó, de szép hónap volt. Sok-sok díjjal, elismeréssel. Büszke vagyok a tanítványaimra – summázta. Kiemelte a segítők, a szülők munkáját, mint mondta, nélkülük nem tudnának ilyen sikeresek lenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában