A második felvonás

2019.05.17. 17:47

Szombaton AVUS–Tatabánya pólócsata

Az OB I-es vízilabda-bajnokság 11–12. helyért való rájátszásának második fordulójában szombaton 16 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Tatabányát fogadja.

Pum András

A két nyert mérkőzésig tartó párharc első felvonásán az utolsó pillanatig kiélezett meccsen nyertek 12-11-re a tatabányaiak. Tehát csakúgy, mint a középszakaszban vívott két összecsapás, a legutóbbi is szoros csatában dőlt el – ezúttal is a Komárom megyei gárda javára. Miután az aligátorok mindhárom meccsüket elveszítették riválisukkal szemben, itt az ideje a visszavágásnak. Amennyiben az AVUS nyer, következik a mindent eldöntő harmadik meccs, ha kikap, a Tatabányáé a 11. hely.

– Mindhárom egymás elleni meccsünk nüanszokon múlott – mondta Matajsz Márk, az aligátorok vezetőedzője – Fontos, hogy az emberelőnyös helyzeteinket jobb százalékban értékesítsük, továbbá, hogy az emberhátrányos szituációknál résen legyünk. Noha már a szezon végén járunk, a fiúk motiváltak, utolsó hazai meccsünkön győzelemmel szeretnénk búcsúzni közönségünktől. Beteg és sérült játékosunk sincs, komplett kerettel szállunk vízbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában