futsal

2019.06.12. 21:35

Berettyó vagy Haladás – eldől az arany sorsa

Az NB I-es futsalbajnokság döntőjének ötödik, utolsó meccsén a Berettyóújfalu fogadja csütörtökön (20.15) a Kútház Haladás VSE együttesét.

Tóth Gábor

Vidák Balázs hetek óta jó formában játszik, gólt lőtt, gólpasszokat adott

Fotó: Szendi Péter

Végletekig kiélezett csatát vívnak a felek az egyik fél három megnyert meccsig tartó párharcában. Az első meccset a pályaelőnyben lévő Berettyóújfalu csapata nyerte (2-1), majd Szombathelyen egyenlített a Haladás (3-1). A következő berettyóújfalusi összecsapáson hosszabbítás után csikarta ki a győzelmet a házigazda (6-4), hogy aztán a vasi megyeszékhelyen hosszabbítás után (3-3) büntetőkkel (3-2) ismét a HVSE diadalmaskodjon. Az utóbbi két mérkőzésen úgy tűnt, hogy a játékvezetők azért nagyon tisztelik a Berettyót. Tovább azonban már nem lehet húzni a döntést: csütörtökön mindenképpen bajnokot hirdetnek.

Vidák Balázs hetek óta jó formában játszik, gólt lőtt, gólpasszokat adott
Fotó: Szendi Péter

– Nehéz dolgunk lesz, hiszen a hétfői szombathelyi mérkőzésen Simic és Pocaia ki lett állítva, Dróth pedig begyűjtötte az ötödik sárga lapját – jelezte Sziffer András, a Kútház Haladás VSE mestere. – Simic és Dróth kulcsembere a csapatunknak, a játékunknak, roppant nehéz lesz pótolni őket. Jelen helyzetünkben természetesen a Berettyó számít a mérkőzés esélyesének. De természetesen ha már idáig eljutottunk, nem adjuk fel! Már csak egy mérkőzés van hátra a szezonból, azt már ki kell bírnunk valahogyan, mindent bele fogunk adni, hogy meglepetést okozzunk. A fiúk motiváltak, elszántan utazunk Berettyóba – nekünk nincs veszíteni valónk. A döntő ötödik összecsapásán majd azoknak kell többet magukra vállalniuk, akik eddig kicsit kevesebb szerepet kaptak. Egy mérkőzésen bármi megtörténhet – továbbra sem mondunk le az álmunkról!

A Haladás már szerdán útnak indult, az éjszakát Debrecenben töltötte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában