Labdarúgás

2019.09.19. 18:59

Lukácsháza–Kőszeg derbi

A hétvégén a 6. forduló mérkőzéseivel folytatódik a megyei I. és a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság.

Tóth Gábor

Marasi Máté és a Celldömölk a Jánosházát látja vendégül

Fotó: Unger Tamás

Megyei I.

A hétvégén csak hat mérkőzést rendeznek a megyei I. osztályban, ugyanis a Vép és a Vasvár a Magyar Kupa főtábláján szerepel, így a 6. játéknapra kiírt meccsét csak később tudja lejátszani. A Lukácsháza szomszédvári rangadón fogadja a Kőszeget. Szarvaskenden a másik újonc, a Bük vizitál. A Király megpróbálja elvenni a Rádóc veretlenségét.

A 6. forduló menetrendje, szombat, 16.00: Szentgotthárdi VSE–Csepregi SE (Bíró O.), Schott Lukácsháza SE–Kőszegi FC (Papp Á.). Szombat, 19.00: Cvse-Vulkán Fürdő–Jánosháza VSE (Mórocz Gy.). Vasárnap, 16.00: Rum KSC–Körmendi Football Club (Horváth P.), Lorry Gm Kft Szarvaskend–Büki TK (Mónos J.), Egyházasrádóci SE–Király SE (Szabó III. Z.).

Később rendezik, november 30., 13.00: Répcelaki SE–Vép VSE. December 1., 13.00: Csörnöc Gyöngye-Vasvár VSE–Rábapatyi KSK.

Labdarúgó Magyar Kupa, országos főtábla, szombat, 15.00: Magyar Mélyépítő HSE (I.)–Vép. Vasárnap, 15.00: Vasvár Mosonmagyaróvár (III.).

Marasi Máté és a Celldömölk a Jánosházát látja vendégül
Fotó: Unger Tamás

Megyei II.

Az északi csoportban a 2. Alsóújlak fogadja a 4. Bozsokot. Jó meccset ígér a Zanat–Söpte, Ikervár–Spari összecsapás.

A 6. forduló menetrendje, vasárnap, 16.00: Sé–Gencsapáti (Kedves R.), Sitke–Kemenesalja (Horváth Á.), Ölbő–Uraiújfalu (Bedi T.), Zanat–Söpte (Derdák M.), Alsóújlak–Bozsok (Farkas G.), Ikervár–Elektromol Spari (Polgár T.), Pecöl–Gérce-Vásárosmiske (Takács R.), Mersevát–Szeleste-Pósfa (Sály K.).

A déli csoportban a Nádasd hagyja ki a 6. fordulót, mert Magyar Kupa-meccset játszik az országos főtáblán. Két veretlen csapat csap össze a Gyöngyöshermán–Vasszécseny derbin. Tanakajdon lép pályára a hibátlan Csákány.

A 6. forduló menetrendje, szombat, 16:00: Gyöngyöshermán-Szentkirály–Vasszécseny (Vass I.), Tanakajd–Csákánydoroszló (Harcsár R.). Vasárnap, 16:00: Őriszentpéter–Szentpéterfa (Kondor T.), Balogunyom–Tápláni KSK (Héra Cs.), Ják–Rábatótfalu (Harcsár R.). Viszák–Tutitextil-Körmend VSE (Gaál Á.). A Bajánsenye szabadnapos.

Később rendezik: Felsőcsatár–Club Walnut-Nádasd.

Labdarúgó Magyar Kupa, országos főtábla, vasárnap, 15.00: Nádasd–Soroksár (II.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában