Hétfői rangadó

2019.10.06. 19:59

A Nyírgyulajt fogadja a Haladás VSE

Az NB I-es futsalbajnokság 6. fordulójának rangadóján a nagy formában lévő Haladás VSE a remeklő Nyírgyulaj gárdáját fogadja hétfőn 18.30-kor

Tóth Gábor

A Haladás VSE NB I-es futsalcsapatának 2019/2020-as kerete – játékosok, szakmai stáb, vezetőség

Fotó: Unger Tamás

A Nyírgyulaj remek szezont fut, még veretlen, egy döntetlennel, négy győzelemmel a háta mögött érkezik Szombathelyre. De a Haladás sem panaszkodhat a formájára, zsinórban négy meccset nyert meg. A játéknap rangadóján csapnak össze a felek, a harmadik fogadja a második helyezettet.

– A Nyírgyulaj egy remekül összerakott csapat – mondta Juanra, a Haladás VSE NB I-es futsalcsapatának a mestere. – Magyar válogatottakat és minőségi ukrán légiósokat vonultat fel. A csapat gerince már évek óta együtt játszik, ezért egy összeszokott, rutinos társaság vár ránk. Ellenfelünk nagyon szervezett, kifejezetten jól védekezik, kevés gólt kap – de az előre játéka is rendben van. Agresszív, kellemetlen stílusban futballozó riválisra számítok. Ugyanakkor mi mindig a győzelem reményében lépünk pályára, megpróbáljuk ismét begyűjteni a három pontot. Jó formában vagyunk, nem kell félnünk senkitől – természetesen az ellenfelet tiszteljük. Teljes a keretünk, Sásdi is felépült a térdműtétje után, már bevethető. Becsülettel felkészültünk a nagy riválisnak számító Nyírgyulajból, bizakodva várom a mérkőzést.

Az NB I-es mérkőzés után 20.30-as kezdéssel lép pályára az NB II-es Haladás. A zöld-fehérek második számú gárdája a PTE-PEAC gárdáját látja vendégül a 6. fordulóban. A HVSE II. a tabella harmadik helyén áll, míg a pécsi gárda a Egygólos vereség hetedik a rangsorban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában