Szombathelyi Haladás

2019.10.29. 15:26

Desits Szilárd: nincs más hátra, mint előre!

Desits Szilárd egy edzést tartott a játékosoknak, szerdán már Magyar Kupa-meccset játszik a csapat Győr-Ménfőcsanakon.

Pum András

Desits Szilárdnak megtiszteltetés, hogy a Haladás vezetőedzője lehet

A régi-új tréner, Desits Szilárd korábban az Illés Akadémián edzősködött, majd 2017 augusztusától másodedzőként segítette a Haladást. Aztán 2018 szeptemberében a menesztett Michal Hipp helyett néhány edzésen és a sikerrel megvívott csepeli Magyar Kupa-meccsen irányította a Halit. Érdekesség, hogy a nyári felkészülést Desits vezetésével kezdték a szombathelyiek, majd érkezett Supka. Most ismét Desits irányítja a csapatot.

Desits Szilárdnak óriási megtiszteltetés, hogy a Haladás edzője lehet

– Óriási megtiszteltetés, hogy a Haladás edzője lehetek – mondta Desits Szilárd megbízott edző. – Ez nem afféle tiszteletkör, valóban így gondolom. Tisztában vagyok a helyzet fontosságával és súlyosságával – biztos vagyok abban, hogy a játékosok is átérzik ugyanezt. Nem a legjobb passzban vagyunk, sok a sérültünk, és a vereségek hatására mentálisan nincsenek a legjobb állapotban a futballisták. De nincs más hátra, mint előre! Mindannyiunk számára legfontosabb a Haladás. Mielőbb el kell indulnunk felfelé a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában