utolsó bajnoki

2019.12.19. 19:43

Viharsarki röptúra

Békéscsabán játssza idei utolsó bajnokiját a Hungast-Haladás Szombathely extraligás női röplabdacsapata (péntek, 18.00).

Horváth Erika

Az előző szezonban bajnoki bronzérmes, a Magyar Kupában ezüstös Békéscsabával másodszor találkozik az idei alapszakaszban a Haladás, Szombathelyen 3:0-ra nyertek a viharsarkiak. Akik szerdán sikerrel vették a második számú európai klubsorozat, a Chal-

lenge Kupa első fordulóját a Rigai Sportiskola ellen. A magyar mezőnyben azonban mostanság botladoznak; nem jutottak be az MK-elődöntőbe és a legutóbbi két bajnokijukat (a Vasas ellen otthon, valamint az UTE ellen idegenben) elbukták, a negyedik helyen állnak a tabellán – ahol a vasiak a nyolcadikok.

– Minden rendben nálunk, ezen a héten is sokat dolgoztunk, haladunk előre. A Békéscsaba ellen nehéz meccsre számítunk. Jó játékosok alkotják, és éppen igyekeznek kijönni a hullámvölgyből. Mi mindent megpróbálunk, majd kiderül, hogy a játékunk mire, szettre, szettekre, vagy pontokra lesz elég – mondta Leiszt Máté, a Haladás vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában