Jeges, játékos vetélkedő

2020.01.05. 20:08

Több mint háromszázan az évnyitó rendezvényen

Jeges vetélkedővel kezdődött meg a 2020-as esztendő a műjégpályán – a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség rendezvénye nagy sikert aratott.

Tóth Gábor

Síbot is járt a korcsolyához Fotó: Szabadidősport Szövetség.

A hagyományos rendezvényt – amelyre több mint háromszáz korcsolyázni vágyó látogatott ki – közös bemelegítés vezette fel Varga Jenő „Jéglovag”, főszervező irányításával, konferálásával. A korcsolyázás alapfeladatait lehetett elsajátítani, gyakorolni – aztán kezdődhetett a verseny. A legtöbb feladat a helyes fékezés végrehajtására épült, a legnagyobb sikert pedig talán a síbotos tolás aratta – akadt néhány vicces jelenet. Csodálatos időben, igazi fieszta hangulatban zajlott le a korcsolyás program.

Síbot is járt a korcsolyához Fotó: Szabadidősport Szövetség.

Érmes eredmények, lány-női, gyermek: 1. Szoó-Kovács Vilma, 2. Szolga Emma, 3. Smehák Anna. Serdülő: 1. Osztrosits Mira, 2. Nemesi-Mitterstiler Mira, 3. Soós Anna Hermina. Junior: 1. Pegán Eliza, 2. Stummer Johanna, 3. Jáger Lilla. Felnőtt: 1. Farkas Zsuzsa, 2. Danyi Tímea, 3. Morva Judit.

Fiú-férfi, gyerek: 1. Szolga Bence, 2. Kovács Zsombor, 3. Papp Tibor. Serdülő: 1. Szolga Péter, 2. Szoó-Kovács Artúr, 3. Máthé Zalán. Junior: 1. Csarankó Levente, 2. Takó Bálint, 3. Németh Dávid. Felnőtt: 1. Szolga András, 2. Smehák György, 3. Nemesi Gábor.

A jeges versenysorozat január 12-én, vasárnap folytatódik. A városi műjégpálya 9–13 óráig a Családi Jégnapnak ad otthont. A Családi Jégnapot az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Szabadidősport Szövetség támogatásával rendezik meg a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség munkatársai. Várják az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában