Labdarúgás

2020.01.27. 19:44

Veretlenül lett első a Haladás-Viktória U16-os együttese Bécsben

Tíz csapat közül az első helyen végzett az osztrák fővárosban rendezett nemzetközi lányutánpótlás-labdarúgóteremtornán a Haladás-Viktória FC U16os csapata.

Pum András

Bécsi teremtornán diadalmaskodott a szombathelyi futballcsapat

Fotó: Saly Gábor

Kilenc együttes mellett a Ferencsik Evelin és Tóth Alexandra vezette Haladás-Viktória FC vett részt az U16-os lányegyüttesek számára rendezett bécsi teremtornán. A csapatokat két ötös csoportba sorsolták.

A vasiak az Mff v23at 1-0-ra, a SUSA Soccert 5-0ra, az USC Landhaus második együttesét 2-0-ra verték, míg az USC Landhaust I.-gyel 0-0ra végeztek. A szombathelyiek első helyen végeztek csoportjukban, a döntőben a másik ág elsőjével, Burgenland U14-es válogatottjával csaptak öszsze. A vasiak végig nagy küzdelemben 1-0-ra nyertek.

Novák Luca különdíjat is átvehetett

A viadal legjobb játékosának a viktóriás Novák Lucát választották. A tornagyőztes csapat tagjai: Saly Veronika, Egervölgyi Liza, Németh Viktória, Balogh Sára, Péntek Réka, Kránitz Kata, Németh Adél, Novák Luca, Szabó Liliána, Kováts Anna, Csejtei Emília, Takács Dorina, Jánosi Dorotytya. Edzők: Ferencsik Evelin, Tóth Alexandra.

Bécsi teremtornán diadalmaskodott a szombathelyi futballcsapat
Fotó: Saly Gábor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában