Kézilabda

2020.06.07. 21:03

Készen van az SZKKA játékoskerete

Bár majd csak szeptember 6-án rajtol a 2020/2021-es szezon, már készen van a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB I-es női kézilabdacsapatának a játékoskerete.

Tóth Gábor

A rutinos Lilija Horilska kulcsembere a csapatnak

Fotó: Szendi Péter

Nem tétlenkedett az elmúlt időszakban az SZKKA klubvezetése. Ugyanis sikerült együtt tartani a tavalyi csapat gerincét, továbbá erősítésként érkezett a háromszoros BL-győztes, hétszeres magyar bajnok és hétszeres kupagyőztes jobbszélső, Orbán Adrienn, valamint az ukrán válogatott kapusa, Balog Judit. Mivel az átigazolási időszak még nem zárult le, így nincs kizárva, hogy belső posztra esetleg érkezhet új játékos.

A rutinos Lilija Horilska kulcsembere a csapatnak
Fotó: Szendi Péter

A 16 fős felnőttkeret: Katarina Tomasevic (kapus), Balog Judit (kapus), Csire Fanni (balszélső), Kozma Adrienn (balszélső), Franka Ramóna (balszélső), Biljana Bandelier (balátlövő), Bíró Dorina (bal­átlövő), Horváth Petra (bal­átlövő), Lilija Horilska (be­álló), Mayer Szabina (beálló), Szendrei Barbara (beálló), Pődör Rebeka (irányító), Tóth Antónia (irányító, jobbátlövő), Orbán Adirenn (jobbszélső), Varga Nikolett (jobbátlövő, jobbszélső), Virág Noémi (jobbátlövő).

Távozott a klubtól Gadányi Maja, Sipeki Flóra, Dijana Jovetic, Mayer Maja és Sárosi Nanetta.

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia keretét egyébként összesen 28 játékos alkotja majd a 2020/2021-es idényben, a 16 felnőtt mellett ugyanis 12 fiatal, utánpótláskorú tehetség is lehetőséget kap a bizonyításra Marosán György edzőtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában