torna

2020.07.21. 20:28

Elrajtolt a strandröplabdaidény Szombathelyen

Sikeres tornával nyílt meg a szombathelyi strandröplabda­idény.

Horváth Erika

A női győztesek – balra Koronczai Lilla, jobbra Horváth Mónika – az egyik fő szervezővel, a férfi párosban győztes Bodovics Árpáddal

Fotó: Kolesánszky György

Az elmúlt hétvégén – a koronavírus-járvány miatt az eredetileg tervezettnél később, de – beindult a strandröplabdaidény a Termálfürdőn. A kétnapos Alpok-Tech Bodi-Fa Kupán négy kategóriában összesen mintegy negyvenen ütötték a labdát a homokos pályákon – szombaton szemerkélő esőben, vasárnap tíz perctől eltekintve verőfényes napsütésben. A páros számokban a nőknél négy, a férfiaknál tíz, vegyesben 11 duó nevezett. A mixcsapatoknál nyolc kvartett közül került ki a győztes. Aki pedig éppen nem volt pályán, az ismerkedhetett a röplabdázás asztali változatával, a teqvolley-val is.

A női győztesek – balra Koronczai Lilla, jobbra Horváth Mónika – az egyik fő szervezővel, a férfi párosban győztes Bodovics Árpáddal
Fotó: Kolesánszky György

Az Alpok-Tech Bodi-Fa Kupa dobogósai. Női páros: 1. Limo (Horváth Mónika, Koronczai Lilla), 2. Csenje (Szalai Csenge, Nagy Jennifer), 3. Annó (Halmos Noémi, Horváth Anna). Férfi páros: 1. Nekem mindegy (Takács Barnabás, Bodovics Árpád), 2. Kiss-Gyenes (Kiss Gergely, Gyenes Zoltán), 3. Gumimacik (Gőczi Dániel, Tóth Kristóf). Vegyes páros: 1. Tesók (Szalai Csenge, Szalai Kristóf), 2. Liberók (Nagy Jennifer, Kudron Márk), 3. Jüszködöm (Molnár Dorka, Nagy Róbert). Mix: 1. Young Masters (Nagy Jennifer, Szalai Csenge, Kudron Márk, Szalai Kristóf), 2. Csütörtök (Tolnai-Székely Ágnes, Horváth Mónika, Németh Péter, Németh Zsolt), 3. Vidékiek (Basa Lili, Lukács Lili, Molnár Barnabás, Németh Patrik).

A következő strandröplabdatorna a „Koko” Kovács Tibor-emléktorna lesz a Termálfürdőben július 31. és augusztus 2. között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában