Labdarúgás

2020.10.13. 10:40

A Szombathelyi Haladás ismét reagált a sportért felelős alpolgármester közleményére

Válaszolt Séllei Árpád dr. Horváth Attila újabb közleményére.

vaol.hu, haladas.hu

Fotó: VN-archív

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a szombathelyi önkormányzat pénteken kiadott egy közleményt, melyben azt írják, hogy több mint 60 millió forinttal tartozik a Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő NKft-nek. Ezt Séllei Árpád, a Szombathelyi Haladás ügyvezetője lapunk érdeklődésére még pénteken cáfolta, majd a klub hétfőn kiadott egy részletes közleményt, melyben pontosan leírják álláspontjukat. Hétfőn késő délután érkezett újabb közlemény szerkesztőségünkbe. Dr. Horváth Attila ebben már arról tájékoztatott, hogy Séllei Árpád elutasította a 37,5 millió forintról szóló önkormányzati szerződés aláírását. A Haladás ügyvezetője ismét reagált az önkormányzat válaszára.

- A SZMJV újabb kényszer szerződést küldött a tegnapi napon – fogalmazott Séllei Árpád a klub hivatalos honlapján. – Ezt nem írtuk alá. Dr. Horváth Attila megint csúsztat, a kifogásunk az, hogy olyan közpénzzel akarnak velünk elszámolni, ami nem is a Szombathelyi Haladás Kft. számlájára érkezik, hanem a 100%-os Önkormányzati tulajdonban lévő stadion üzemeltető céghez közvetlen utalással! A városi cégnek kell elszámolni. Azt kértem egyeztessünk a szerződésről, e helyett újabb sajtóközleményt kaptunk. Ha hajlandóak tárgyalni velünk és nem erőből, akkor természetesen aláírjuk a szerződést – zárta szavait az ügyvezető..

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/ultimatum-a-halinak-kozlemenycunami-indult-a-labdarugocsapat-ugyeben-4339063/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/tetelesen-cafolja-a-haladas-kft-a-szombathelyi-onkormanyzat-allitasait-4336507/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában