születésnap

2020.10.11. 19:38

Nyolcvanesztendős lett Török Péter

Az 1970-es évek Haladásának ifjúsági játékosai köszöntötték a 80. születésnapját ünneplő Török Pétert.

Pum András

A hetvenes évek haladásos ifi futballistái köszöntötték Török Pétert (középen sötét pulóverben) Fotó: UT

Fotó: © Unger Tamás

Török Péter, a többek között a Haladás, a Dunaújváros korábbi edzője, a görög Olimpia­kosz Pireusz másodedzője, az MLSZ főtitkára múlt csütörtökön töltötte be 80. évét. A kerek jubileum alkalmával először a Haladás Öreg­fiúk Klubja, majd a napján az 1970-es évek Haladásának ifi futballistái, azaz egykori játékosai köszöntötték. Stieber Józseftől, az összejövetel szervezőjétől megtudtuk, az ünnepelt emlékplakettet, vicces bizonyítványt, poénos feliratú poharat, pálinkáskészletet kapott.

A hetvenes évek haladásos ifi futballistái köszöntötték Török Pétert (középen sötét pulóverben) Fotó: UT

Az egyik ajándékot az est díszvendége, Halmosi Zoltán adta át. A korábbi kiváló futballisták remekül érezték magukat, nosztalgiáztak, a hangulatfelelős Jáger Sándor volt. Felelevenítették, hogy akkoriban az ifjúsági meccsekre sokan jártak ki, nem kevés lány is. És bár azt hitték a focisták, hogy miattuk jöttek, valójában a sármos edzőt, Török Pétert akarták látni a hölgyek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában