Magyar Kupa

2020.11.05. 17:36

Futsal: kilenc gól a kupában

A papírformának megfelelően, magabiztos győzelemmel jutott a Magyar Kupában a legjobb nyolc közé a Haladás VSE futsalcsapata.

Tóth Gábor

Vidák Balázs kétszer talált a kapuba

Forrás: VN

Fotó: Unger Tamás

Mádi FC (NB II.)–Haladás VSE (NB I.) 3-9 (1-6). – Mád, 100 néző, futsal Magyar Kupa-mérkőzés, vezette: Takács, Harsányi (Kiss).

HVSE: Gyimesi – Hajmási, Dávid, Dróth, Vas. Csere: Alasztics (kapus), Kovács M., Darrieer, Nagy K., Sipos, Vatamaniuc-Bartha, Papp, Gerencsér, Vidák. Edző: Calvo Rodriguez Juan Ramon.

Szombathelyi gólszerzők: Dróth 2, Vidák 2, Hajmási, Vas, Kovács M., Darrieer, Vatamaniuc-Bartha.

Vidák Balázs kétszer talált a kapuba
Fotó: Unger Tamás / VN

A Mád az NB II-es keleti csoport egyik éllovasaként várta az NB I.-ben veretlen, listavezető Haladást – a szombathelyiek léptek pályára esélyesként. Ennek megfelelően a 4. percben már 2-0-ra vezetett a zöld-fehér gárda. A lelkes házigazda még szépített, de mielőtt igazán kezdett volna bízni a meglepetésben, a Haladás rákapcsolt és a szünetig még berámolt négy gólt – így 2-6-os eredménnyel fordultak a csapatok. A folytatásban már csak a különbség mértéke volt kérdéses, de sok szombathelyi helyzet kimaradt. Juanra mester sok játéklehetőséget adott a fiataloknak, akik jó teljesítménnyel, gólokkal hálálták meg a bizalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában