Felmentették

2021.02.28. 20:21

Távozik az Egis Körmend vezetőedzője

Nem maradt következmény nélkül az Egis Körmend Jászberény elleni veresége – a vezetőedzőt felmentették

Tóth Judit

Fotó: Szendi Péter

Az Egis Körmend kosárcsapatának a nyeretlen Jászberény elleni váratlan vereségét követően vasárnap a körmendi klubvezetés felmentette a munkavégzés alól Ziga Mravljak vezetőedzőt, aki a mérkőzés után azt nyilatkozta, hogy mérges, szomorú és csalódott is egyben. Csapata teljesítményét katasztrofálisnak nevezte, szerinte a körmendiek nem tudtak felnőni a feladathoz. A szlovén szakember vezetése alatt a Körmend húsz bajnoki meccset játszott le, mérlege tizenegy győzelem és kilenc vereség.

A vezetőedzői posztra több kiszemeltje is van a körmendi klubnak, jelen pillanatban egyeztetések zajlanak. Az új tréner kinevezéséig a felnőtt csapat edzéseit Kocsis Tamás, az U20-as csapat edzője dirigálja. A körmendi klubközleményében azt is jelezte, hogy nem megy el a játékosok által nyújtott teljesítmény mellett sem. Az elvártnál sokkal gyengébb játék nem lesz következmények nélküli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában