Eredmények

2021.05.20. 19:53

Megyei kupa: a Sárvár és a Zanat-Haladás VSE jutott be a döntőbe – fotók

A 6. játéknap mérkőzéseit rendezték kedden és szerdán a labdarúgó-magyarkupa Halmosi Zoltánról elnevezett sorozatában: a Sárvár és a Zanat-Haladás VSE jutott be a döntőbe.

Tóth Gábor, Kelemen Attila

20210520 Nádasd-Pecöl focimeccs, Nádasd, Szendi Péter, Vas Népe

Fotó: Szendi Péter

A Sárvár a papírformának megfelelően simán nyert Tanakajdon. A döntőben az ellenfele a Körmendet nagy csatában legyűrő Zanat-HVSE lesz. A Nádasd elgázolta a Pecölt, így versenyben maradt a még országos főtáblát érő ötödik helyért. A szintén az ötödik helyre, a főtáblára pályázó Táplán meccs nélkül jutott tovább.

Tanakajd (II.)–Sárvár (I.) 1-5 (1-1). Tanakajd, megyei magyar kupa, elődöntő, vezette: Németh T.

Tanakajd: Marcz L. – Svób, Kölkedi (Kiricsi), Marcz G., Süle, Pál, Kalmár (Kovács G.), Filakovszky, Marcz M. (Kis), Könczöl (Szalai), Varga M. (Tóth J.). Sárvár: Velladics – Kovács B., Szabó R., Nagy D., Potyi (Péter), Tóth M. (Fülöp), Fider (Bakonyi), Pap, Czöndör, Szabó B., Harkai.

Gól: Pál, ill. Nagy D. (3), Pap (2). Kiállítva: Süle (88., Tanakajd).

Zanat-Haladás VSE (II.)–Tutitextil-Körmend VSE (II.) 3-2 (2-1). Szombathely, megyei magyar kupa, elődöntő, vezette: Sebesi P.

Zanat-HVSE: Kántor – Szőts, Varga Cs. (Edelényi), Ferencz (Kiss Z.), Maráczi, Perger, Szenczi, Németh G. (Németh E.), Machinek, Berta, Nemes.

Körmend: Sály – Sipos, Velekei, Papp P., Törő, Szatmáry, Horváth D., Petrovics, Sákovits, Vilics, Szabó P.

Gól: Nemes (2), Szőts, ill. Vilics, Velekei.

Club Walnut Nádasd (II.)–Pecöl 9-0 (II.) (5-0). Nádasd, megyei magyar kupa az 5. helyért, vezette: Szabó B.

Nádasd: Rejtli (Doktor L.) – Pálmai (Varga K.), Gerencsér, Kalamár (Doktor I.), Meskó M., Tuboly, Németh Bo., Szabó D., Németh Be. (Balogh B.), Meskó E., Burka (Szabó Z.).

Pecöl: Kollarics – Szemes, Farkas E. (Horváth B.), Németh Á., Farkas A., Illés, Fülöp, Czeglédi, Márok, Oszkó, Boncz.

Gól: Meskó M. (4), Szabó D. (2), Németh Be., Tuboly, Németh Á. (öngól).

A Csákánydoroszló (II.)–Táplán SE (II.) derbi elmaradt, mert a munkahelyi elfoglaltságok miatt létszámgondokkal küszködő hazaiak lemondták a hétközi meccset – így a Táplán jutott tovább, és küzdhet meg a Nádasddal a főtábláért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában