labdarúgás

2021.06.24. 19:40

Belső védőt igazolt a Haladás

Romic Danijel személyében megvan a Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgócsapatának első nyári igazolása. Romicon kívül két fiatal, Szíjjártó Ármin és Horváth Rajmund pedig profi szerződést kapott.

Pum András

20210624 Haladás edzés, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

Három játékos írt alá szerződést a Haladáshoz. Az Illés Akadémián nevelkedett, vépi származású 17 éves támadó, Horváth Rajmund a 2020/21-es NB II.-es bajnokságban már egy alkalommal kezdőként, kétszer csereként pályára lépett a Haladásban. Most aláírta három évre, azaz 2024. június 30-ig szóló profi szerződését a zöld-fehérekhez.

Csakúgy, mint a szintén 17 éves, ugyancsak támadó Szíjjártó Ármin. A játékos egy éve érkezett az Illés Akadémiára, és ugyan korábban sérülés hátráltatta, óriási tehetségként tartják számon. Szíjjártó is 2024. június 30-ig írt alá. A fiatalokhoz hasonlóan Romic Danijel is három évre kötelezte el magát a Haladáshoz.

A 28 éves szabadkai születésű, horvát-magyar kettős állampolgárságú futballista hazánkban Kozármislenyben, Pécsett, a Vasasban, Soroksáron, legutóbb Budafokon szerepelt – közben az izraeli Hapoel Katamon csapatában is légióskodott. A belső védőként bevethető Romic az NB I.-ben 65 bajnokin játszott, két gólt szerzett, az NB II.-ben 43 mérkőzésen négyszer talált be.

Kiemelt képen: Romic Danijel a vasiak első igazolása

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában