Gadó András

2021.06.11. 20:15

Ismét Erősember Liga

Lezajlott a CESA Prémium Erősember Liga országos sorozatának második versenye – a szombathelyi Gadó András is nekifeszült a súlyoknak.

Tóth Gábor

Gadó András cipeli a „koffert”

Fotó: VN/HSL

A Miskolchoz közeli Mád település adott otthont az erőpróbának. Tizenkét versenyző alkotta a mezőnyt. Látványos versenyszámokban mérték össze az erejüket a sportolók, többek között kamionhúzás, szerkezet fej fölé nyomása, Conan kör, viking nyomás (310 kg), koffercipelés (2x160 kg), felhúzás (280 kg), kőgolyópakolás (120-130 kg 140 cm, 140-150 kg 130 cm, 160-180 kg 120 cm) is szerepelt a programban. A szombathelyi színeket képviselő Gadó András a 11. helyen zárta a versenyt.

Gadó András cipeli a „koffert”
Fotó: VN/HSL

– Minimális szerencsével két hellyel előrébb végezhettem volna – jelezte Gadó András. – De most ennek az eredménynek is örülök, hiszen a nyílt, súlycsoportok nélküli mezőnyben kellett helytállnom könnyűsúlyú versenyzőként, ráadásul egy sérülésből kilábalva. Bizakodással tölt el, hogy teljesíteni tudtam a teljes versenyt. De már készülök a sorozat következő állomására, amelyet június 19-én rendeznek Badacsonytomajon – akkor már jobb állapotban leszek, a jobb szereplés lesz a célom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában