kosárlabda

2021.08.07. 07:00

Munkába állt a Falco – Sűrű lesz a sárga-feketék idei menetrendje

A héten megkezdte a felkészülést a 2021/2022-es szezonra a Falco KC Szombathely NB I.-es kosárcsapata – hétfőtől már teljes létszámban, a vezetőedző irányításával dolgozik a bajnokcsapat.

Tóth Gábor

Az első foglalkozásokon erőnléti felmérések és orvosi vizsgálatok vártak a játékosokra. Majd a következő napokban Laki Ádám erőnléti edző és Marko Curivic másodedző mozgatta meg a szombathelyi kosarasokat. Bár nem rendelkezik szerződéssel, a csapattal készül Váradi Benedek is. Marvin Clark pénteken érkezett meg a vasi megyeszékhelyre, szombaton csatlakozik be a munkába. Rajta kívül a teljes csapat dolgozik. Milos Konakov vezetőedző hétfőn veszi át az irányítást.

Időközben elkészült a Falco KC teljes, pontos felkészülési menetrendje. Felkészülési menetrend, augusztus 23.: Falco KC–

Oroszlány (zárt kapuk mögött). Augusztus 25–28.: szlovéniai edzőtábor. Szeptember 3–4.: Bányász Kupa, Oroszlány. Szeptember 7.: Falco KC–Kecskemét. Szeptember 10–11.: 12. Horváth Zoltán Emléktorna. Szeptember 15.: Komarno (szlovák)–Falco KC.

A 2021/2022-es pontvadászat a tervek szerint szeptember 22-én, hét közben, szerdán kezdődik.

Kiemelt képen: Váradi Benedek is a csapattal edz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában