Ünnep

2021.11.24. 15:00

Hetvenöt éves a nemeskoltai sportegyesület

Megalakulásának 75 éves évfordulóját ünnepli szombaton a Nemeskoltai KSK.

Tóth Gábor

A sportegyesület idén ünnepli megalakulásának 75. évfordulóját. A megemlékezést november 27-én, szombaton tartják – 14.30-kor kezdődik az ünnepség a művelődési házban. De az eseményt összekötik egy sportnappal a szervezők. Délelőtt a Magyar Honvédség tart fegyverbemutatót, különleges fegyveres lövészetet próbálhatnak ki az érdeklődők. A kilátogatók pónilovagláson, illetve sétakocsikázáson is részt vehetnek. De szervezés alatt áll egy repülőgépes bemutató is. A tornateremben különféle sportágakat (steel darts, bi­liárd, nordic walking, asztalitenisz) lehet kipróbálni. Az öltöző folyosóin az elmúlt 75 év csapatfotói adnak okot a nosztalgiázásra. Este pedig a „nosztalgia kocsma” elnevezésű programban kötetlen, baráti beszélgetés zárja a rendezvényt a művelődési házban. A járványhelyzet miatt a zárt térben zajló eseményeken csak védettségi igazolvánnyal lehet részt venni.

A szervezők Farkas Imre polgármester vezetésével arra kérnek mindenkit, hogy ismeretségi körében propagálja a rendezvényt, hiszen az egyesületben korábban szerepelt régi sportolókat lehetetlen közvetlenül elérni – vagy nem ismert az elérhetőségük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában