Szülők és gyerekek korcsolyáztak

2022.01.10. 09:00

Jól sikerült, kiváló hangulatban zajlott a hagyományos családi jégnap Szombathelyen

Nagy sikerrel zajlott le vasárnap a városi műjégpályán a 35 jégszezon soros programja, a családi jégnap.

Tóth Gábor

Rajtra készen a családi csapat

Forrás: VN/VN/Sport és Ifjúsági Iroda

Rajtra készen a családi csapat

Forras: VN/VN/Sport és Ifjúsági Iroda

A Sport és Ifjúsági Iroda által szervezett 35. családi jégnapra több mint ötszázan látogattak ki – a játékos versenyekre jelentkezők száma is minden várakozást túlszárnyalt. Varga Jenő ötletgazda műsorvezetése a tőle megszokott módon tette még színesebbé a programot. A közös bemelegítés után következett a szülők és a gyerekek közös korcsolyázása. A versenyzők kipróbálhatták például Varga Jenő egyik találmányát, az ikerfakutyát. 

 

Végig nagyon jó hangulatban zajlott a verseny, igazi fesztivált varázsoltak a műjégpályára a szülők és gyerekek. 

 

Eredmények, anya gyermekével: 1. Szabó-Böröndi Andrea Dominikkal 2. Bagoly Andrea Boglárkával, 3. Nemesi-Mitterstiller Nóra Csengével. Apa gyermekével: 1. Nemesi Gábor Lettivel és Csengével, 2. Csóka Szabolcs Elizával 3. Horváth László Csengével. Anya két gyermekével: Nemesi-Mitterstiller Nóra Lettivel és Csengével, 2. Bagoly Andrea Adéllal és Boglárkával, 3. Takács Szilvia Benedekkel és Dániellel. Apa két gyermekével: 1. Bánfi András Mirkóval és Alexszel, 2. Raffai Roland Mórral és Hugóval, 3. Nemesi Gábor Csengével és Lettivel. Anyaapa (két szülő) két gyermekével: 1. Nemesi-Mitterstiller Nóra–Nemesi Gábor három lányával, Csengével, Lettivel és Mirával, 2. Büki Judit–Büki Dániel Emma és Lilien lányaikkal, 3. Kónya Laura–Horváth László Csenge és Bálint gyermekeikkel. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában