Szülők és gyerekek korcsolyáztak

2022.01.10. 09:00

Jól sikerült, kiváló hangulatban zajlott a hagyományos családi jégnap Szombathelyen

Nagy sikerrel zajlott le vasárnap a városi műjégpályán a 35 jégszezon soros programja, a családi jégnap.

Tóth Gábor

Rajtra készen a családi csapat

Forrás: VN/VN/Sport és Ifjúsági Iroda

A Sport és Ifjúsági Iroda által szervezett 35. családi jégnapra több mint ötszázan látogattak ki – a játékos versenyekre jelentkezők száma is minden várakozást túlszárnyalt. Varga Jenő ötletgazda műsorvezetése a tőle megszokott módon tette még színesebbé a programot. A közös bemelegítés után következett a szülők és a gyerekek közös korcsolyázása. A versenyzők kipróbálhatták például Varga Jenő egyik találmányát, az ikerfakutyát. 

 

Végig nagyon jó hangulatban zajlott a verseny, igazi fesztivált varázsoltak a műjégpályára a szülők és gyerekek. 

 

Eredmények, anya gyermekével: 1. Szabó-Böröndi Andrea Dominikkal 2. Bagoly Andrea Boglárkával, 3. Nemesi-Mitterstiller Nóra Csengével. Apa gyermekével: 1. Nemesi Gábor Lettivel és Csengével, 2. Csóka Szabolcs Elizával 3. Horváth László Csengével. Anya két gyermekével: Nemesi-Mitterstiller Nóra Lettivel és Csengével, 2. Bagoly Andrea Adéllal és Boglárkával, 3. Takács Szilvia Benedekkel és Dániellel. Apa két gyermekével: 1. Bánfi András Mirkóval és Alexszel, 2. Raffai Roland Mórral és Hugóval, 3. Nemesi Gábor Csengével és Lettivel. Anyaapa (két szülő) két gyermekével: 1. Nemesi-Mitterstiller Nóra–Nemesi Gábor három lányával, Csengével, Lettivel és Mirával, 2. Büki Judit–Büki Dániel Emma és Lilien lányaikkal, 3. Kónya Laura–Horváth László Csenge és Bálint gyermekeikkel. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában