Versenyek

2022.03.04. 15:37

Újra pályán a szombathelyi paralimpikon

Ekler Luca paralimpiai bajnok távolugró Budapesten és Nyíregyházán is rajthoz állt a fedett pályás versenyeken.

Sütő Dániel

Forrás: NS/DCS

Fotó: Dömötör Csaba

Megkezdte a versenyszezont Ekler Luca is. A paralimpiai bajnok távolugró először a budapesti fedett pályás nyílt versenyen mérettette meg magát, ahol a 60 méteres síkfutás B döntőjébe sikerült kvalifikálnia magát, majd a TFSE színeiben a második helyen ért célba. A versenyt követően közösségi oldalán úgy nyilatkozott, hogy jó érzés volt újra rajthoz állni, bár még sok mindenen kell dolgoznia edzőjével. A nyíregyházi fedett pályás magyar bajnokságon pedig már távolugrásban versenyezhetett, ahol új fedett pályás egyéni csúcsot ért el. 

 

– Azt gondolom, hogy jól sikerült az idei első ugrásom, nagyon örültem az új egyéni csúcsomnak – értékelte teljesítményét Ekler Luca. – Biztató és stabil ugrásaim voltak, annak ellenére, hogy ez még csak az első verseny volt idén, úgy, hogy edző nélkül vettem részt a bajnokságon. Két hét múlva a para ob-n állok ismét rajthoz, ahol, remélem, tovább tudok javítani a teljesítményemen – fogalmazott a TFSE-t erősítő paralimpiai bajnok, aki összesítésben a nyolcadik helyen zárt a nyíregyházi fedett pályás bajnokság női távolugrásában. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában