Döntetlenre mentették

2022.03.28. 21:29

Végletekig kiélezett összecsapáson szerzett egy pontot a szombathelyi ifi kézilabda-alakulat

Sütő Dániel

Gabnai Alexandra (labdával) öt gólt szerzett

Forrás: VN/SZKKA

Csepel DSE – Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia U19 33-33 (19-20). Budapest, Laurencz László Sportcsarnok, 120 néző, NB I/B-s kézilabda-mérkőzés, vezette: Asztalon B., Szalay Z. 
SZKKA: Németh J, Pados (kapusok), Török 3, Ihász 3, Wutshi 10, Németh J. 1, Tóth B. 2, Gabnai 5, Zsákovics 4, Temesvári 5, Káli. Megbízott edző: Albert Krisztián.

 

 Serdülőcsapatának meghatározó játékosaival kiegészülve utazott hétvégén a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia ifiegyüttese a fővárosba. Robbanékonyságának, valamint gyors és pontos támadásainak köszönhetően a vasiak irányítottak az első félórában, folyamatosan növelve előnyüket. Negyedóra elteltével már négy góllal vezetett az SZKKA II. (8-12). A 20. perctől kezdve megkezdte a felzárkózást a Csepel, többször elcsúszott az SZKKA II. védekezésben, szorossá vált a félidő vége, de egy góllal még mindig a szombathelyiek jártak előrébb (19-20). 

 

Szünet után is jól kezdett a vasi gárda, azonban a 40. perc környékén szétesett a vendégek védekezése. Kajdácsi és Csiki góljaival már a házigazda volt kétgólos előnyben. Válaszul az SZKKA II. 5-1 elleni védekezésre állt át, majd visszajött a meccsbe, és újra magához ragadta az irányítást. A kaotikus végjátékban ugyan megint fordított a Csepel, de egy utolsó másodpercekben szerzett góllal döntetlen lett a mérkőzés eredménye.

 

 Albert Krisztián: – Öszszességében a támadással elégedett voltam, serdülőink bátran szálltak be a meccsbe. A védekezésen javítani kell, de ebben a helyzetben a döntetlen eredmény dicséretes. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában