140 kisiskolás lépett pályára

2022.04.19. 08:53

Nagy sikert aratott a Haladás Futsal Kupa

Nagy sikerrel zajlott, a Gothardiskola győzelmével ért véget az I. Haladás Futsal Kupa korosztályos futsaltorna.

VN

A Gothard Jenő Általános Iskola tornagyőztes csapata

Forrás: VN/HVSE

Nagy sikerrel zajlott, a Gothardiskola győzelmével ért véget az I. Haladás Futsal Kupa korosztályos futsaltorna. Első alkalommal rendezte meg a Haladás VSE futsal szakága a Haladás Futsal Kupát – a klub nem titkoltan azzal a céllal írta ki a korosztályos tornát, hogy növelje az utánpótlásbázisát. A szombathelyi és környéki iskolák 3. és 4. osztályos diákjai léptek pályára – 11 intézményből 12 csapat nevezett, 140 ifjú futballista lépett pályára. Az első két nap, az első két fordulóban hat-hat csapat versengett, mindenki játszott mindenkivel, az első-második helyen végzők jutottak a négyes döntőbe. A harmadik napon, négyes döntőben is körmeccsek döntöttek a végső sorrendről. 

Eredmények: Zrínyi II.–Paragvári 3-0, Gothard– Reményik 4-0, Zrínyi II.– Gothard 0-1, Reményik–Paragvári 2-3, Paragvári–Gothard 1-2, Reményik–Zrínyi II. 2-3. Végeredmény: 1. Gothard Jenő Általános Iskola (Sóvári Dávid, Kalmár Kornél, Péter Bálint, Novák Bence, Németh Levente, Deéry Dominik, Tomasevis Petar, Fülöp Richárd, Hajba Olivér, Kiss Benedek játékosok, Kócs Felicián testnevelő), 2. Zrínyi Ilona Általános Iskola, 3. Paragvári Utcai Általános Iskola, 4. Reményik Sándor Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. Legjobb kapus: Sóvári Dávid (Gothard). Legjobb mezőnyjátékos: Németh Levente (Gothard). Gólkirály: Mészáros Nándor (Zrínyi), Kóta Mihály (Reményik) 3-3 gól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában