Strandröplabda

2022.07.21. 13:01

Lezajlott a második forduló - A II. Termál Kupán ismét megmérkőztek a helyi strandröpicsapatok

Az elsőhöz képest jóval kevesebb, ezúttal összesen 16 csapat vett részt a II. Termál Strandröplabda Kupán.

Sütő Dániel

Fotó: © Szendi Péter

A jó hangulatra és az időjárásra ezúttal sem lehetett panasz, a rekkenő hőség már-már súrolta a résztvevők tűrőképességét a Termálfürdő udvarán. Szembetűnő volt, hogy a II. Termál Kupára jóval kevesebb csapat nevezett, mint az elsőre. Az ok nem a csökkenő játékkedvben keresendő, hanem a munkahelyi elfoglaltságban. Több foglalkoztató a nyári szabadságolási hullám hatására kénytelen volt visszahívni pár dolgozóját. 

Ennek ellenére így is 16 női, férfi és vegyes csapat nevezett a tornára. A női párosoknál öt együttes mérte össze tudását, közülük a BAMO, azaz a Csercsics Barbara-Horváth Mónika alkotta duó nyert. A férfi párosoknál mindössze négy alakulat jelentkezett játékra. A Borsodi Gábor-Hérincs Gábor duó nagy küzdelemben előzte meg a DSE kettősét. A nyolc vegyes páros közül a Vécsey Veronika-Kudron Márk alkotta DETOX diadalmaskodott.

Eredmények. Női páros: 1. BAMO (Csercsics Barbara-Horváth Mónika), 2. PASSZ (Szabó Kira-Feri-Nárai Andrea) , 3.  LIPRÖPI (Nagy Dorina-Szakály Stefánia), 4. NAGY-SZABÓ (Nagy Mercedesz-Szabó Regina), 5. TEKNŐSOK (Dóka Veronika-Koller Emese). Férfi páros: 1. RELYTÉLY RT (Borsodi Gábor-Hérincs Gábor), 2. DSE (Gőczi Dániel-Szalai Kristóf), 3. NASI (Nagy Róbert-Simon Dávid), 4. ROLASZ (Wendler László-Gőczi Roland). Vegyes páros: 1. DETOX (Vécsey Veronika-Kudron Márk), 2. TESÓMZ (Szalontai Petra-Takács Kevin), 3. BROOKLYN (Koronczai Lilla-Simon Dávid).

 Az idei strandröplabda szezon következő fontos állomása a KOKO Kovács Tibor Kupa lesz augusztus 5-7. között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában