Lábtenisz

2022.09.27. 11:25

Véget ért a 2022-es városi páros lábteniszbajnokság

Véget ért a 2022-es városi páros lábteniszbajnokság - a Farkas Raymond-Paukovics László kettős diadalmaskodott.

Tóth Gábor

A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség által kiírt pontvadászat öt fordulóból állt, minen fordulóban körmérkőzéses rendszerben csaptak össze a résztvevő párosok - minden fordulónak a Városligeti sporttelep, adott otthont. 

Az 5. forduló végeredménye: 1.OCRA (Farkas Raymond, Paukovics László), 2.Szedettvedett (Kiss Csaba, Pusztai Szabolcs, Csőre Ákos), 3. Zöldek (Jakab Attila, Várkony Győző), 4. Brigante (Váraljai Ádám, Zoful Norbert, Biácsy Ferenc).

Az 5. forduló végeztével a díjkiosztóval zárult le hivatalosan a 2022-es város lábteniszbajnokság. A serlegeket, érmeket Táncsics András. Szombathelyi Szabadidősport Szövetség elnöke, és Vargyas Miklós lábtenisz szakágvezető, versenyigazgató adta át a díjazottaknak.

A 2022-es városi páros lábteniszbajnokság végeredménye: 1. OCRA (Farkas Raymond, Paukovics László), 2. Zöldek (Jakab Attila, Várkony Győző), 3. Brigante (Váraljai Ádám, Zoful Norbert, Biácsy Ferenc), 4. Szedettvedett (Kiss Csaba, Pusztai Szabolcs, Csőre Ákos), 5. GyőrVas (Molnár Tamás, Horváth Zoltán).

 

A díjkiosztón elhangzott, hogy a bajnokságot jövőre is kiírják - a tervek szerint több csapattal, más helyszínekkel szeretné színesebbé, színvonalasabbá tenni a sorozatot a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában