Emléktorna

2022.11.23. 12:52

Kispályás focitorna Joó András emlékére

Joó András emlékére rendeznek jótékonysági kispályás focitornát barátai, tisztelői – remek csapatokkal, ismert nevekkel.

Tóth Gábor

A II. Joó András Emléktornának ad otthont szombaton a Sárvár Aréna. Az egykori kiváló focista, nagyszerű edző barátai által szervezett, öregfiúk korosztálynak kiírt labdarúgótorna 14 órakor kezdődik. Az A csoportba a Sárvár FC 98/99, a címvédő Casino Dom Öregfiúk, valamint a Dugó II. csapata kapott besorolást, míg a B csoportban a Sárvári Kinizsi 95/94, a Bük 97/98, valamint a Dugó II. gárdája meccsel. A csoportkör után a két győztes vívja a döntőt (18.30), a két második a bronzmérkőzést (17.50). Míg 14.30-as kezdéssel a Haladás és és az Újpest (Egressy Gábor, Vermes Krisztián, Széki Attila „Curtis”) veterán játékosai csapnak össze egymással. A torna közben, illetve az interneten lehet licitálni két labdára, az egyiket a Haladás NB II.-es futballistái, a másikat a HVSE NB I.-es futsalosai írták alá. A belépés ingyenes.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában