Második nap

2022.12.29. 18:39

Beindult a nagyüzem - Gőzerővel zajlik a 36. Szilveszter Kupa teremfocitorna - fotók

Egymást érik a meccsek, potyognak a gólok a 36. Vulcano-Szilveszter Kupa teremlabdarúgó-tornán.

Pum András, Tóth Gábor

Fotó: © Cseh Gábor

Ahogy arról beszámoltunk, a torna nyitónapján, szerdán a nők kezdték a küzdelmeket. A két fő esélyes, a Szasza Pizza és a Nyárád SE hibátlanul nyerte meg a csoportját – az Aranylábú Vastyúkok és a Kinizsi SK gárdája jutott még tovább.

A nyílt kategóriát a B csoport csapatai nyitották. Óriási küzdelemben harcolta ki a továbbjutást a Tutto Bene SC Scarpe Black Jack SE és a Colonia.

A szerdai napot az öregfiúk zárták – nagy nevek, ismert, népszerű futballisták léptek pályára. A Haladás Sportkomplexum lelátója szépen megtelt, és nem is csalódtak a szurkolók, kiváló meccseket, szép cseleket, nagy gólokat láthattak. Az A csoportban a címvédő Don Pepito, és az örök rivális, tavalyi bronzérmes Május 1 Étterem vívott különcsatát. A mindent eldöntő Don Pepito–Május 1 derbit 1-0-ra nyerte meg a Don Pepito – Németh Szabolcs góljával. Mindkét kapus, Fabsitz András és Táncsics András is remekelt, így lett ennyire ki­élezett a mérkőzés. 

A B csoport küzdelmeit a tavalyi döntős Falco-Piac Café nyerte meg, bár alaposan meggyűlt a baja az „újonc”, remek csapatnak tűnő PDR Alpok Bau Kft. alakulatával – a gólkülönbség döntött a csoportelsőségről, így sokat jelentett a Falco utolsó csoportmeccsénél Steiner Zsolt mesterhármasa. Míg a tavaly négy közé jutó Áram­ütöttek gárdája  búcsúzott a további küzdelmektől. A Don Pepito rutinos támadója, Koronczai Roland nagy formában futballozott, már 10 gólnál jár – ezzel nagy lépést tett a gól­királyi cím felé.

Öregfiúk

A csoport: 1. Don Pepito 9 pont, 2. Május 1 Étterem 6, 3. Nafta-Torcida 3, 4. Hotel Texti Service Old Boys 0.  

B csoport: 1. Falco-Piac Café (9-3) 7 pont, 2. PDR Alpok Bau Kft. (8-4) 7, 3. Áram­ütöttek 3, 4. Jox Food 0.

Így pénteken Don Pepito– PDR Alpok Bau Kft. (13.50) és Falco-Piac Café–Május 1 Étterem (14.15) elődöntőket rendeznek.

Csütörtökön aztán a nyílt mezőny folytatta a Szilveszter Kupát.

Az A csoportban a Bunstift esélyeshez méltóan  hozta mindhárom meccsét. A másik továbbjutó hely az utolsó körben dőlt el, a Katica Café   nagy csatában 3-2-re verte a Simi The Barbert és a legjobb nyolc közé jutott. A C csoportban a Petrovics Apartmanház két győzelemmel kezdett, a másik továbbjutó helyért a Doktorics Áronnal felálló Szikra Autókozmetika és a Szentpéterfa küzdött. Mivel az utolsó meccsen a Petrovics Apartmanház legyőzte a péterfaiakat, így előbbi mellett – jobb gólkülönbséggel – a Szikra Autókozmetika jutott tovább. 

A D csoportban az LB Bulls mindhárom mérkőzését magabiztosan megnyerte. Mögötte a két sima győzelmet begyűjtő Cső-Lavina lépett a legjobb nyolc csapat köz. A gárda csupán az LB Bullstól kapott ki nagy csatában. Az F jelű négyesben a többek között Kiss Bencét felvonultató Futer Tűzifa utasította maga mögé a mezőnyt, három selejtezőmeccsén 18 gólt szerezve. Második az NLG All Stars lett, a csapat ki-ki mérkőzésen az utolsó körben 3-2-re legyőzte a Novoker Trejdrét, így továbblépett.  

Nyílt mezőny

A csoport: 1. FC Bunstift 9 pont, 2. Katica Café 6, 3. Simi The Barber 1, 4. Cristiano Pizzéria 1.  

C csoport: 1.  Petrovics Apartmanház 9 pont, 2. Szikra Autókozmetika 4 (12-9), 3. Szentpéterfai SE (5-5) 4, 4. Babzsák Boyz 0.  

D csoport: 1. LB Bulls 9 pont, 2.  Cső-Lavina 6, 3. Atlantisz Sé SE 3, 4. Csikó Csárda 0.  

F csoport: 1. Futer Tűzifa 9 pont, 2. NLG All Stars 6, 3. Novoker Trejdre 3, 4. Young Boys 0. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában