Utánpótlás

2022.12.21. 14:27

Illés Akadémia: hibátlan mérleggel elsők az U7-esek

Százszázalékos teljesítménnyel Ausztriában nyert tornát az Illés Akadémia U7-es együttese.

Pum András

Ausztriában nyertek tornát a szombathelyi fiatalok

Forrás: Illés Akadémia

Az ausztriai Németújváron (Güssing) megrendezett U7-es nemzetközi labdarúgó-teremtornára kapott meghívást az Illés Akadémia. A Szabó Róbert vezette csapat Mersich Máté, Mihályfi Milán, Németh Olivér, Poór Zétény, Pungor Dominik és Markó Hunor kerettel szerepelt. A rendezők a nyolc csapatot két kvartettre osztották. A zöld-fehérek a csoportmeccseken nagyszerű hozzáállással, szép játékkal három magabiztos győzelmet arattak. Az FC Stinatz ellen 12-1-re, a felső-ausztriai SV Schwechattal szemben pedig 13-3-ra nyertek, majd az SV Oberwart) győzték le 8–5-re. Így a csoport első helyezettjeként rögtön a döntőbe jutottak, ahol az SV Eberau ellen diadalmaskodtak 9-7-re. Ezzel pedig – valamennyi meccsüket megnyerve – tornagyőztesként zárták az erőfelmérőt.

– A döntő fordulatos mérkőzést hozott. A fiúk nagyon harcos, és okos játékkal hozták a megérdemelt kupagyőzelmet. Óriási gratuláció jár minden játékosnak. Nem csak a mostani tornáért, hanem az egész éves teljesítményért – mondta Szabó Róbert, az Illés Akadémia U7-es csapatának vezetőedzője. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában