Beharangozó

2023.01.13. 12:34

A Sopron ellen folytatja a bajnokságban a Falco

A férfi NB I.-es kosárlabda-bajnokság 16. fordulójában szombaton 15.45-től a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely a Sopront (M4 Sport) fogadja.

Tóth Gábor

Fotó: © Unger Tamás

A címvédő, listavezető Falco-Vulcano Energia KC Szombathely nagyszerű formában van,  zsinórban 13 győztes bajnokival a háta mögött várja a Sopron elleni szomszédvári rangadót – a Sopront egyébként idegenben 63-81-re verte még októberben. Ettől függetlenül az SKC veszélyes ellenfél, képes bravúros győzelemre, idegenben is ütőképes – nyert például már Pakson, vagy éppen Debrecenben. Az előző körben a Szolnokot fogadta, és alaposan megizzasztotta, csak a hajrában csikarta ki az Olaj a 78-76-as sikert.

– Sopronban folyamatos a szakmai munka, stabil a háttér, ennek megfelelően évről évre erősödik a gárda, mára a top négy közé jutásért harcol – mondta Milos Konakov, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője. – Masszív, stabil csapat az ellenfelünk, szervezetten játszik, képes bárki dolgát megnehezíteni. Ugyanakkor most, hogy csak hetente egy mérkőzésünk van, fizikálisan kifejezetten jó állapotban vagyunk. Becsülettel felkészültünk, szeretnénk ismét nyerni – és számítunk szurkolóink támogatására!


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában