Kosárlabda

2023.02.27. 19:07

Közeledik a kosárlabda Magyar Kupa

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége hivatalos honlapján tette közé a Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa negyeddöntőinek időpontját, illetve a négyes döntő menetrendjét.

Tóth Gábor

Illusztráció!

Forrás: pixabay.com

A kosárlabda Magyar Kupa negyeddöntőit április 5-én, szerdán játsszák le az érintett csapatok - a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely az Alba Fehérvárt fogadja (egy meccs dönt a továbbjutásról). Az állva maradt csapatok bejutnak a négyes döntőbe, amelynek április 8-9-én, szombaton és vasárnap a budapesti Tüskecsarnok ad otthont. Elkészült az elődöntők párosítása, időbeosztása is.

Kosárlabda Magyar Kupa negyeddöntők, április 5., szerda: Szolnoki Olajbányász—Zalakerámia ZTE KK 18.00, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely—Arconic-Alba Fehérvár 18.00, Atomerőmű SE—Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 18.00, Sopron KC—MVM-OSE Lions 19.00.

Négyes döntő, Tüskecsarnok, elődöntők, április 8., szombat: Sopron/OSE—Szolnok/ZTE 17.00, Falco/Alba—Atomerőmű/Kecskemét (M4 Sport) 20.00. Helyosztók, április 9., vasárnap: bronzmérkőzés 17.00, döntő 20.00. Az Egis Körmend az idén nem jutott be a Magyar Kupában szereplő nyolc csapat közé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában