Sportbál

2023.02.22. 08:34

Móricz Zoltán az év sportembere - Szabóné Novák Henrietta a Répcelaki SE új elnöke

A tekéző Móricz Zoltánt választották az elmúlt év répcelaki sportemberévé. A Répcelaki SE új elnököt is választott: Németh Gábor helyett Szabóné Novák Henrietta az elnök.

Pum András

Szabó József gratulált Móricz Zoltánnak

Fotó: VN/Répce TV

Két év kihagyás után ismét sportbált tartottak a répcelaki Művelődési Házban: óriási érdeklődés övezte a jól sikerült, hangulatos rendezvényt. Benépesült a művelődési ház: közel 200-an váltottak jegyet a Répcelaki SE báljára, melyen megjutalmazták az elmúlt esztendő legjobb sportolóit is. Az önkormányzat döntése alapján az elmúlt, azaz a 2022-es év répcelaki sportembere a Répcelaki SE szuperligás tekecsapatának válogatott játékosa, Móricz Zoltán lett.

Az év kézilabdázója a Répcelaki SE NB II.-es női kézilabdacsapatának kiválósága, Szalai Nikoletta, az év tekézője Móricz Zoltán szuperligás csapattársa, Tóth Áron, míg az év kosarasa a megyei bajnokságban szereplő Csupor Tamás. Az év futballistája pedig a megyei I.-ben játszó répcelaki csapat labdarúgója, Sipos Bence lett. A díjakat Szabó József polgármester adta át. A vacsorával és tombolával fűszerezett sportbálon egyúttal ünnepélyesen elbúcsúztatták a Répcelaki SE tavaly októberben leköszönt társadalmi elnökét, Molnár Árpádot. 

Leköszönt az egyesület ügyvezető elnöke, Németh Gábor is, akit Szabóné Novák Henrietta váltott a poszton. A sportért felelős alelnök ifj. Turai László, a gazdálkodásért és üzemeltetésért felelős alelnök pedig Nagy László lett. Az elnökségi tagok: dr. Bogdán Olivér, Patkó Ernő, Hajdu Gábor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában