Nevezés

2023.04.22. 07:00

Félmaratonra hívnak Sárvárra

A helyszínen is lehet nevezni a vasárnap elrajtoló Sárvári Félmaraton futóversenyre, amelyet a Sárvári Kinizsi Sportegyesület, a Káldi Természetjáró és Tájékozódási Futó Sportegyesület és a Magyar Vöröskereszt Sárvár Települési Alapszervezete szervez.

Vas Népe

A helyszínen is lehet nevezni a sárvári félmaratonra

Forrás: VN-archív

A félmaratonverseny főtámogatója a sárvári önkormányzat, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, a Nádasdy-vár és Sárvár Város Polgárőr Egyesülete. A verseny a Nádasdy-vár hídjától indul, a futók igényüktől függően 21, 10 és 5 kilométeres távra jelentkezhetnek. A félmaraton célja az egészséges életmód megszerettetése, a közös sportolás élménye, a futás népszerűsítése és versenyzési lehetőség biztosítása amatőröknek és profiknak egyaránt. A női és férfi nevezők négy korcsoportban indulhatnak a versenyen. Vasárnap reggel 8 és 10 óra között várják a helyszíni nevezéseket a szervezők. A bemelegítés után délelőtt 11-től indul a tömegrajt. Az eredményhirdetést 13.30-ra tervezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában