Labdarúgás

2023.04.26. 15:00

HVSE–Berettyó: nagy riválisát fogadja a Haladás csütörtökön

Az NB I.-es futsalbajnokság felsőházi rájátszásnak 6. fordulójában a Haladás VSE a nagy rivális Berettyóújfalut fogadja csütörtökön 18.30-kor.

Tóth Gábor

Cassemiro lába lendül lövésre. Fotó: Cseh Gábor CSG Vas Népe Képen: ALEKSANDAR GAVRILOVIC (24), SANTOS CASSEMIRO ARNON (19)

Fotó: Cseh Gábor

Az első fogadja a másodikat, a címvédő a trónkövetelőt – klasszikus rangadót vívnak a felek. Az alapszakaszban 6-3-ra kikapott Berettyóújfaluban a Haladás, majd Szombathelyen visszavágott, 6-2-re nyert. A rájátszásban ismét zöld-fehér siker született, 3-2-re győzött idegenben a vasi alakulat. A rájátszásból még négy játéknap van hátra. Ha a Haladás ismét legyőzi a Berettyót, akkor jó eséllyel pályaelőnyből futhat neki a bajnoki döntőnek – ahol vélhetően a Berettyóújfalu lesz a riválisa.

– Sok nagy csatát megvívtunk egymással az elmúlt években, két nagy rivális lép pályára, éppen ezért színvonalas, hajtós, egyben feszült hangulatú mérkőzésre számítok – fogalmazott Calvo Rodriguez Juan Ramon, a HVSE mestere. – Mind a két gárda jó formában van, mind a két csapat minőségi játékosokat vonultat fel. Ellenfelünk például kiváló, gólerős légiósokat tud a soraiban, továbbá három-négy válogatott szintű magyar játékost. És most már a fiatal játékosai is hasznosak – így nyolc-kilenc fős keretet forgathat. A Berettyó hozzánk hasonlóan szereti birtokolni a labdát, nyomás alá helyezni ellenfelét. Maximális koncentrációt várok a csapatomtól, szeretnénk győzelemmel kiszolgálni szurkolóinkat!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában