Labdarúgás

2023.04.22. 08:00

HVSE–Király rangadó

Csúcsrangadót rendeznek a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában: a Haladás a Királyt fogadja szombaton 17 órakor a Haladás Sportkomplexumban.

Tóth Gábor

A Király SE és a Szombathelyi Haladás VSE is 67 pontot gyűjtött eddig – mindkét csapat 22 meccset nyert, 1 döntetlent játszott, 1-szer kapott ki, 84 gólt rúgott, 13 gólt kapott. És mindkét élgárdának az NB III. a célja! Az ősszel a Haladás 2-0-ra nyert Újperinten.

– Sportszerű, színvonalas mérkőzést várok – fogalmazott Szenczi Imre, a HVSE mestere. – Jó csapat az ellenfelünk, de mi mindig mindenki ellen a saját stílusunkban futballozunk, most is szeretnénk egy élvezhető mérkőzést produkálni, sok helyzettel. Feladtuk a saját, Kenderesi utcai pályánkat, ami nem biztos, hogy kedvező a számunkra, de óriási az érdeklődés a meccs iránt, sok szurkolóra számítunk. Ferenczi sérült, Szőts betegséggel bajlódik.

– A három pont a célunk, de nehéz dolgunk lesz – mondta Hegyi László, a Király trénere. – Kiélezett, hajtós meccsre számítok – apróságok döntenek majd. Két felkészült, szervezett csapat lép majd pályára – vélhetően sok néző előtt, jó hangulatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában