Első forduló

2023.05.03. 15:59

Elrajtolt a városi teniszbajnokság Szombathelyen

Az első forduló mérkőzéseivel elkezdődött az Alpok Dent városi tenisz csapatbajnokság.

Tóth Gábor

Forrás: Pixabay

A Savaria TK Késmárk utcai sporttelepén hat csapat kezdte el 2023-as versenysorozatot. Négy csapat a férfi nyílt, míg kettő a férfi +50-es kategóriában lépett pályára.

Nyílt kategória a Kettőshuba (Hullman Zsolt, Hujber Zoltán) és a Love Game (Ceglédi Gábor, Simonits Péter) csapott össze, utóbbi nyert 3-0-ra. A Tennis Classic (dr. De Jonge Tamás, dr.Rózsavölgyi Zoltán, Poór Zoltán) és a Vasvári Tenisz Team (Tüskés György, KovácsViktor, Szilvágyi Zsolt) mérkőzését 2-1-re nyerte a Classic, A + 50 korosztályban az Álprofik (Catomio János, Rezsnyák Péter, Kupi Kálmán, Németh Tamás) gárdája 2-1-re győzte le az  NLG (Bilics László, dr. Birosz Béla, Polyák Kálmán) együttesét - e mérkőzésen láthatták a szurkolók  a “nap fordítását”, ugyanis Rezsnyák Péter az egyes mérkőzésen az első szettet 1-5 szettlabdáról fordította meg, aztán a mindent eldöntő tie break-ot behúzva nyert 2:1 arányban!

A pénteki menetrend, 16.00: Bonus Shop-Vasvári Tenisz Team, Harangláb-Hungarysport.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában