Összefogás

2023.05.15. 13:00

Jótékonyság - Grétáért futballoztak Vasszécsenyben - fotók

Vép–Vasszécseny jótékonysági öregfiú labdarúgó-mérkőzést rendeztek – a szervezők Geosits Gréta gyógykezelésére gyűjtöttek.

Tóth Gábor

Fotó: Unger Tamás

A Vasszécseny–Vép jótékonysági öregfiúk mérkőzést rendeztek szombaton a vasszécsenyi sporttelepen. Az esemény teljes bevételét – a támogatásokból és a tombolán befolyt összeget – az agyi értágulattal küzdő Geosits Gréta gyógykezelésére, csak külföldön elvégezhető műtétéire ajánlották fel. A tízéves kislány édesapja, Geosits Norbert volt vasszécsenyi csapattársai szervezték a meccset – amelyet különböző programokkal kiegészítve hangulatos családi rendezvénnyé varázsoltak.

Az égiek is a szervezőkkel voltak, ugyanis szombaton délután elállt az eső, kisütött a nap  – így kellemes időben léptek pályára a veteránok. Ráadásul remek szép számú közönség előtt. A hangulatról pedig szpíkerként Varga Jenő „Jéglovag” gondoskodott. A két csapat barátságosan elosztozott a gólokon, 3-3-as eredménnyel zárult a barátságos meccs. A hazai gólokon dr. Csatár Miklós (2) és Nagy András osztozott, míg a vépiektől Kányási Béla (2) és Szalai György talált kapuba. Az eredmény azonban ezúttal másodlagos volt, a fő cél a jótékonykodás volt. És sikeresnek bizonyult a kezdeményezés: a szervezők közel egymillió forintot gyűjtöttek össze!

Gréta gyógykezelésének támogatására a Felsőcsatár és a Szentpéterfa futballcsapata is közös akciót hirdetett: a két klub a hazai meccsein tombolát árul. A tombolajegyek teljes összegével Gréta gyógyulását támogatják. A tombolasorsolást június 4-én, a Felsőcsatár–Szentpéterfa baj­noki után tartják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában