Labdarúgás

2023.05.18. 14:45

Vasi kupadöntő után: Presztízst csinált a meccsből a Király SE - fotók az ünneplésről

Pum András

Fotó: Unger Tamás

Ahogy arról szerdán részletes tudósításunkban beszámoltunk, a Király SE nyerte a labdarúgó Halmosi Zoltán Vas vármegyei kupát, miután a döntőben tizenegyesekkel 6-5-re verte a Haladás VSE-t. 

– Az első félidőben a Haladás nagy nyomást gyakorolt ránk, sok hibát követtünk el, amelyeket meg is büntettek – mondta Hegyi László, a Király SE edzője. – Szerencsére annyi azért volt bennünk,  hogy két gólt szerezzünk. A második félidőben feljavult a játékunk, agresszivitásban, támadásban jóval felülmúltuk ellenfelünket, megérdemelten egyenlítettünk, sőt, ekkor már lezárhattuk volna a meccset. A hosszabbításban már nem voltak nagy helyzetek, a tizenegyespárban pedig mindig lutri – örülök, hogy mi jöttünk ki belőle győztesen. Komoly preztízst csináltunk a meccsből, azért jöttünk, hogy megvédjük a címünket. Természetesen megünnepeltük a kupagyőzelmet, de nem vittük túlzásba, hiszen szombaton már bajnoki vár ránk. Lelkileg sokat jelentett számunkra a siker, hiszen egy kupagyőzelemmel belemenni az utolsó két fordulóba pluszlöketet kell, hogy adjon. Gratulálok a játékosoknak és az egyesület valamennyi tagjának, aki segített abban, hogy újra mi lettünk a kupagyőztesek.

A kupagyőztes Király SE kerete:

Játékosok: Schimmer Szabolcs, Németh Gergő, Kalmár Gábor, Csákvári Zsolt, Horváth András, Velekei Bence, Reseterits Bálint, Rózsás Dominik, Bíró Bálint, Halmosi Péter, Kudron Dániel, Szabó Bálint, Horváth Alex Péter, Kiss Krisztián, Potyi Gábor, Takács Dominik, Karvalics Kornél, Vilics Márk, Márfy Bence, Katona Ádám Rikárdó, Fábián Bálint, Vigh Patrik, Tóth Milán, Nyári György, Kovács Attila, Király Mátyás, Verasztó Barnabás. 

Stáb: Hegyi László - vezetőedző, Szabó Zoltán - technikai vezető, Tóth Enikő - erőnléti edző, Varga Gergő – masszőr. Szakmai vezető: Hajmási Milán

Előzmény:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában