Összegzés

2023.06.18. 07:00

Amerikaifoci: Titans–Crushers az elődöntőben

Véget ért a profi-félprofi (HFL) amerikaifutball-bajnokság alapszakasza. A Szombathely Crushers a kilenc csapatot felvonultató tabella 5. helyén zárt három győzelemmel, három vereséggel – minden csapat hat meccset játszott.

Tóth Gábor

Forrás: VN-archív

A Crushers eredményei az alapszakaszban: Crushers–Újpest Bulldogs 3-38, Tatabánya Mustangs–Crushers 16-20,  Crushers–Budapest Titans 0-28, Crushers–Football Armoury Cowbells 18-17, FD Rangeres–Crushers 7-13, Budapest Wolves–Crushers 52-0.

Vagyis meglehetősen hullámzó, viharos szezont fut eddig a Crushers.

A rájátszásba hat gárda jutott be, az első kettő (Budapest Wolves, Újpest Bulldogs) kiemeltként automatikusan az elődöntőben folytatja, míg a maradék négy a Wild Card körben dönti el, ki szerepelhet a legjobb négy között. A negyeddöntőben a Crushers a 4. Budapest Titans vendégeként játszik Diósdon, vasárnap (13.00) – egy meccs dönt a továbbjutásról. A Titans a párharc esélyese - az alapszakaszban is biztosan verte a szombathelyi gárdát.

A másik ágon Cowbells–Borsod Bobcats derbit rendeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában