Vége a találgatásoknak

2023.06.27. 17:30

Megtudtuk, miért most cserélik a gyepet a Haladás Sportkomplexumban

Vas Népe

Forrás: NS-archív

Fotó: Dömötör Csaba

Nagyszabású koncertet rendeztek a Haladás Sportkomplexumban június derekán: Asahriah és Majka fellépése többezer rajongót vonzott, tombolt a közönség a sportarénában.

A frisss.hu most arról ír: nincs szükség találgatásokra, a gyepet nem azért cserélik ki, mert koncertet tartottak a létesítményben.

Szakszerűen karbantartották, öt szezont kibírt

"A labdarúgó pályákon általában két-három évente esedékes a fűcsere az igénybevétel mértékétől függően. A szakszerű, rendszeres és minden igényt kielégítő karbantartásnak köszönhetően a Haladás Sportkomplexumban ez csak az ötödik szezon végén vált esedékessé, ezzel társaságunk jelentős költségmegtakarítást ért el" - válaszolták a portál kérdésére a Haladás Sportkomplexum üzemeltetői.

Tervezetten történt a gyepcsere a szombathelyi sportlétesítményben

"A gyepcsere előre beütemezetten 2023. június 19-én vette kezdetét, emiatt a 2023. június 16-án tartott koncert alatt a gyepet nem kellett védeni, csak a színpad nagy súlya miatt kellett az alatta található gépészeti rendszert megóvni, ezért a színpad alatt teherelosztó panelek kerültek elhelyezésre" - írták a frisss.hu kérdésére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában