Teqball

2023.06.08. 14:07

Teqball: jön a második forduló - Felkészülten várja a bajnoki folytatást az ifjú szombathelyi játékos

Felkészülten várja az országos bajnokság második, vasárnapi veszprémi fordulóját Kovács Ádám, Vas Vármegye, Szombathely első profi teqball-játékosa.

Tóth Gábor

Forrás: VN

Az országos teqball-bajnokság három fordulóból áll, az első versenynek a Debrecen adott otthont – ahol bemutatkozott a profik között Kovács Ádám. A második fordulót vasárnap Veszprém rendezi, Kovács Ádám természetesen ott lesz a mezőnyben.

– Az első forduló óta szűk öt hét telt el, amit hasznosan használtam fel – jelezte a mindössze 18 esztendős Kovács Ádám. – Azóta támogató állt mögém, lett saját asztalon, saját edzőm, és teremben is tréningezhetek – zömében heti hét edzéssel készültem az ob második fordulójára. Az első forduló tapasztalatait igyekeztünk hasznosítani, próbáltunk eltüntetni, csökkenteni a hiányosságaimat – napról napra érzem a fejlődést. Jó formában, jó állapotban, felkészülten utazom el vasárnap Veszprémbe, de természetesen reálisan szemlélem az erőviszonyokat. Még csak az út elején járok, ennek megfelelően a tisztes helytállás a cél, és nagyon örülnék, ha ebbe befelérne akár csak egy bravúrgyőzelem is. Négyes csoportba kerültem, vagyis három összecsapás mindenképpen vár rám. Bizakodó vagyok, szeretnék felszabadultan játszani – és tovább tanulni, fejlődni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában