Labdarúgás

2023.08.14. 15:29

A játékosok eddigi teljesítménye méltatlan a Haladáshoz - Így véli a klub vezetősége

Vaol.hu

Forrás: VN-archív

A Szombathelyi Haladás vezetősége az alábbi közleményben tájékoztatta a szurkolókat:

"Tisztelt Szurkolóink!

A jelenlegi teljesítményünk méltatlan a Haladás nevéhez és múltjához! Az eddig igazolt, elkötelezett szombathelyi játékosok és az új szemléletű, a játékosok képességeihez alkalmazkodó felfogással rendelkező edző, és az eddig elvégzett munka nem ezt a teljesítményt és eredményt kellene, hogy mutassa! Ennél sokkal jobbak tudunk lenni, azonban egyértelmű, hogy valamit mégis rosszul csinálunk! A feladatunk, hogy megtaláljuk, hogy hol, mikor, miben hibáztunk, és azt a lehető legrövidebb időn belül kijavítsuk!

A csapattal és a stábbal együtt dolgozunk azon, hogy megtaláljuk, hogy mi az, amiért mégsem működik, mert jó megoldás csak akkor tud születni, ha a baj forrását megtaláljuk!

Azt gondoljuk továbbra is, hogy az eddig elvégzett munka, a klub és az ügyvezetés részéről a szakemberek és a játékosok részére maradéktalan és hiánytalan feltételek biztosítása, a szombathelyi játékosok visszahozatala, az akadémiáról érkező fiatalok építése, a csapathoz illeszkedő felfogással rendelkező edző szerződtetése jó döntés volt.

Kérjük a türelmeteket és támogatásotokat, mert a ti támogatásotokra van szüksége a csapatnak, a játékosoknak, akik a fiaitok, barátaitok, ismerőseitek és akik Szombathelyért, a szombathelyiekért és a szombathelyieknek játszanak, mert csak így van értelme!

Hajrá, Hali!

Haladás Vezetősége"

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában