Röplabda

2023.08.10. 14:43

Az esős időjárás sem állta útjukat - A Koko Emlékkupát nem, viszont a III. Termál Kupát meg tudták rendezni

Elnapolták az idei Koko Strandröplabda Emlékkupát a kedvezőtlen időjárás miatt, de a leglelkesebb és legkitartóbb strandröpisek részvételével megrendezték a III. Termál Kupát.

Sütő Dániel

Gőczi Dániel és Szalai Kristóf kettőse nyert a férfiak között

Fotó: Szendi Péter

A tervek szerint a kétnapos Koko Emlékkupán előbb a férfi-, és női párosok, másnap pedig a vegyes párosok mérkőztek volna meg egymással. Az eső azonban közbeszólt, a Kovács Tibor emléke előtt adózó Koko Kupát pedig az augusztus 26-27-i hétvégére napolták el a szervezők. Azonban így sem kellett bánkódniuk azoknak, akik kilátogattak a hűvös időben a Termálfürdő homokos pályáira, hiszen számukra megrendezték a III. Termál Kupát, amelyen három női és öt férfi páros csapott össze.

A hölgyek minitornáját a MIMO, azaz Mihály Nikolett és Horváth Mónika kettőse nyerte a Kegyetlen Tűzgolyó (Gosztola Bettina, Kóczán Tímea), valamint a Pikchu (Helmeczi Anna, Wetzer Dorina) előtt. A férfiak küzdelmében a Bátyja Intézi diadalmaskodott (Gőczi Dániel, Szalai Kristóf), második helyen végzett a Katarzis (Koós Krisztián, Horváth Richárd), míg a harmadik a Markoló lett (Marsai Ricsi, Koller Domonkos).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában