Labdarúgás

2023.08.21. 12:28

Nyíregyházi siker az ETO ellen

A Budapest Honvéd együttese 2-1-re kikapott a Siófok vendégeként. A labdarúgó NB II. hétvégi fordulója után már nem hibátlan az ETO FC Győr. A zöld-fehérek a Nyíregyháza vendégeként maradtak alul.

A forduló előtt még százszázalékos ETO nagy csatában 3-2-re kikapott a Nyíregyháza vendégeként Balmazújvárosban. A Budafok továbbra is remekül szerepel, Erős Gábor együttese 1-0-ra nyert Csákváron. A Pécs még nem kapott gólt, a mecsekaljaiak ezúttal 2-0-ra nyertek az Ajka otthonában. A megfiatalított Budapest Honvéd viszont bukdácsol, a kispestiek – többszáz fővárosi drukker buzdítása mellett is – 2-1-re alulmaradtak Siófokon. Aczél Zoltán csapata, a Kozármisleny jól teljesít, a baranyai gárda harmadik győzelmét aratta – ezúttal a Soroksárt verte a kék-fehér együttest.

Az 5. forduló eredményei: Nyíregyháza–ETO FC Győr 3-2, BVSC-Zugló–Szeged Csanád-Grosics Akadémia 0-1, Gyirmót FC Győr–Mosonmagyaróvár 2-2, Kozármisleny–Soroksár 2-1, Csákvár–Budafok 0-1, Ajka–Pécs 0-2, Vasas–Kazincbarcika 2-2, Tiszakécske–Szombathelyi Haladás 2-3, Siófok–Budapest Honvéd 2-1.

A női NB I. nyitányán az újonc Budaörs sokáig jól tartotta magát Székesfehérváron, végül két góllal kikapott. Az FTC bajnoki címvédőhöz méltó módon rajtolt, a zöld-fehérek kiütötték a Diósgyőrt.

Az 1. forduló eredményei: Szekszárd–Puskás Akadémia 0-2, FTC–Diósgyőr 7-0, Fehérvár FC–Budaörs 4-2, Haladás Viktória–MTK Budapest 0-1, Soroksár–ETO FC Győr 0-5, Kész-Szt.Mihály-Szeged –Astra 0-3. PA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában