Beharangozó

2023.09.07. 18:00

Berettyóújfalu–HVSE pénteki futsalrangadó

Az NB I.-es futsalbajnokság 5. fordulójában a Haladás VSE a Berettóújfalu vendégeként lép pályára pénteken 18.30-kor.

Tóth Gábor

Fotó: Unger Tamás

A játéknap rangadóját rendezik Berettyóújfaluban. A trónkövetelő fogadja a címvédőt, a négyszeres bajnok a háromszoros aranyérmest. Igaz, ezúttal nem döntőt vívnak a felek, „csak” egy bajnokin csapnak össze – de a győztes komoly önbizalmat meríthet a folytatásra. A HVSE remekül kapta el a rajtot, mind a négy bajnokiját megnyerte (Magyar Futsal Akadémia, Pécs, Maglód, Újpest), listavezetőként fut neki a mérkőzésnek – de most vár rá a legkeményebb felmérő. 

A Berettyó nehezebben kapta el a fonalat: legyűrte a vendég Nyírbátort (2-1), aztán kikapott Veszprémben (1-2), majd otthon ikszelt a Debrecennel (1-1), végül nyert a Magyar Futsal Akadémia pályáján (3-1). A pillanatnyi forma, a két keret ereje azért szombathelyi győzelmet sejtet – de Berettyóban egyetlen csapat sem mehet biztosra.

A HVSE a délelőtti edzés, közös ebéd után már csütörtökön útra kelt. A csapat az éjszakát Hajdúszoboszlón töltötte. Pénteken még szerepel egy videózás, taktikai megbeszélés a programban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában