Vízilabda

2023.09.30. 19:55

Gólzápor a vízben - Az AVUS legyőzte pécsi ellenfelét - fotók

Az OB I/B-s vízilabda-bajnokság 3. fordulójában az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) gólzáporos meccsen, két találattal legyőzte a PTE-PEAC-ot.

Pum András

Fotó: Unger Tamás

AVUS–PTE-PEAC Mighty Bulls 13-11 (3-2, 5-3, 2-4, 3-2). Szombathely, 60 néző, OB I/B-s vízilabda-mérkőzés, vezette:  Veilandics, Pintér.

AVUS: Antoni – Hajmási 6, Csaba 1, Makrai, Németh B., Juhász S., Kertész 1. Csere: Galambos B. 1, Makarenko 1, Petényi, Kovács K. 2, Szili, Mercs 1. Edző: Péter Imre.

A pécsiek legeredményesebb játékosai: Németh B, Galambos G. 2-2. gól.

Az első gólt a vendég pécsiek szerezték, ám sorrendben Hajmási, Kertész, majd újra Hajmási góljával 3-1-re fordítottak a szombathelyiek. A mecsekaljaiak még a negyed vége előtt szépítettek. A második negyedben 4-4 után 7-4-re elléptek az aligátorok. A nagyszünetre 8-5-ös hazai előnnyel úsztak ki a csapatok. A harmadik negyedben fej fej mellett haladt a két csapat, a negyed végén egy góllal még a szombathelyiek mentek (10-9). A negyedik negyedben a lefújás előtt két és fél perccel már 13-10-re vezettek a vasiak– a vendégek aztán már csak szépíteni tudtak. Gólzáporos mérkőzésen nyert az AVUS.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában