Előzetes

2023.10.09. 13:56

Egy nap alatt két lövészverseny

A Magyar Technikai és Tömegsportklubok Országos Szabadidősport Szövetsége és a Magyar Sportlövők Szövetsége a felmenő rendszerű Görgey Artúr Országos Lövészverseny területi döntőjének, valamint a Szabadidősportok Egyesülete által alapított Honvédelmi Többtusa Versenynek ad otthont az SZSE Püspökmolnári csütörtökön délután 12.30-tól.

Sütő Dániel

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

A csapatok beérkezése után nevezésisorrendben először mindenki a Görgey légpuskás versenyszámot teljesíti, majd a résztvevők átsétálnak a Honvédelmi Többtusa Verseny pályájának indítási zónájába. A Görgey lövészversenyen 10 méterről álló helyzetből kell eltalálni a lőlapot. Öt próbalövést lehet leadni, 3x5-öt pedig értékelnek. Bármilyen gyári rugós légpuska, valamint saját fegyver is használható. A többtusa versenyszámok között többek között futást, lövészetet, és kézigránátdobást is teljesíteniük kell a fiataloknak. A viadalra általános és középiskolás fiúk, lányok egyaránt nevezhetnek még október 10-ig, azaz a mai napig a [email protected] címen, vagy a 0630/2049676-os telefonszámon keresztül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában