Kosárlabda

2023.10.04. 11:38

Kocsis: a pályán lévők bizonyították, lehet rájuk számítani

Antonisz Konsztantinidesznek furcsa érzés volt a vendégcsapat kispadján helyet foglalni a kosárlabda FIBA Kupa körmendi selejtezős csoportjának első találkozóján, amelyet nagy csatában a házigazda Egis Körmend nyert meg (91-87).

Sütő Dániel

Forrás: VN/archív

Fotó: Unger Tamás

Kocsis Tamás, az Egis Körmend vezetőedzője: - A két szurkolótábor valódi kupahangulatot teremtett, a mieink a végjátékban sokat segítettek. Mind fizikálisan, mind mentálisan megerőltető küzdelem folyt a pályán. Ferencz sérülése után a rotációs lehetőségeink nagyon beszűkültek, de akik a pályán voltak bizonyították, hogy lehet rájuk számítani. Egy napot pihenünk, majd holnapután szeretnénk legyőzni a Bnei Herzlya csapatát is.

Andonisz Konsztandinidesz, az Anorthosis Famagusta vezetőedzője: - Gratulálok a Körmendnek, furcsa érzés volt a vendégcsapat kispadján ülni. Mindkét együttes jól felkészült az ellenfél játékából, izgalmas, kemény küzdelemben veszítettük el a mérkőzést. 19 második esélyt adtunk a Körmendnek, és ők kihasználták ezt a lehetőséget. Szoros végjátékban nehéz hazai pályán legyőzni a Körmendet. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában